Stocked Junior surfers

Løkken 12.9 – 2. tour stop og året sidste junior stop.

Den har tager vi på modersmålet 😉

Sikken en søndag! Sikken en entusiasme og energi! Det smitter af!

Betingelserne på vandet må I selv være med til at bedømme, men skøn var det at være i Løkken – piv hyggeligt altså!

Hvor er det godt at vi har fået en Junior tour – jeg håber I allesammen støtter op om den, så det kan blive den sammen oplevelse med mange deltagere og ikke mindst den fashionable og hujende opbakning på stranden. I ser sgu godt ud allesammen 😉

Min bil og alt udstyret har sjældent været sandet SÅ meget til og her mange dage efter er jeg stadig ikke færdig med at rengøre det hele.

Jeg har siddet og kigget billederne igennem, og jeg kan se at selvom jeg prøver at gøre mig umage, så er der ikke billeder af jer allesammen. Og ja der er nogen som der er flere billeder af end andre og har jo noget med hvor mange gange man er på vandet gennem konkurrencen.

Husk credit nå I låner billederne! PS. DER ER KOMMET FLERE BILLEDER I BUNDEN

Og stort tillykke til dig Clara – jeg glæder mig at vi skal have en sjov dag og få lavet en bunke gode billeder.

Og så forsvandt lyset…. helt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.