Longboard Danish Championships – DSRF Stocked

Longboard Søndag

Dagen efter den våde lørdag blev en dag med en del sol, tak! Det var nu meget rart, for så overlever udstyret nok en sæson mere!!

Tillykke til alle som deltog, der er noget specielt fascinerende ved at se jer cruise ned af de små eller større bølger som Noah er chef for på dagen. Jeg håber at I nød dagen ved vandet – for uanset om I vandt eller ej for I var trods alt ved og i vandet…og der var stort set hele dagen bølger.

Jeg håber at I hver i sær kan finde et par billeder af jer selv – det blev igen til en del billeder. og ja, der er flere billeder af nogen og det er fordi de var med i flere heats. Husk I at gerne må låne billederne her til jeres SoMe platforme – bare husk at kredittere mig. 3rd part og jeres sponsorer kan ikke bruge billederne uden mit samtykke.

Så fik jeg for alvor stiftet en pris eller award om I vil. ADWTP 2021 – der bliver lavet en blog post med både Clare og Tilde – som begge har modtaget prisen i år. Clara løb med prisen i junior rækken. I begge blogs kommer der til at stå mere om motivationen for mit valg. Mere om det i løbet af vinteren.

Alle billederne ligger ikke her efter jul – jeg tænker at begynde at kurateret indholdet så det kun bliver det bedste der får lov at blive hængende.

Jeg glæder mig til at se jer til foråret. Med endnu mere vilje og evner i bagagen.

Jeg kan ikke se om I kommer på besøg – så skriv gerne et Hej i kommentar feltet så jeg kan se at I var forbi.

God Jul og Godt Nytår når vi kommer så langt – og husk at holde jer væk fra det der Corona! Man blir fuld af det i det lange løb!!

Vi ses ved vandet i 2022

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.