Junior Surf – DSRFStocked 1 – 2022

Hvem siger at man ikke kan surfe i Danmark – hvem siger at vi ikke har en talent masse?

Tak for en ekstra hyggelig dag ved vandet i Vorupør og Klitmøller.

Og SPECIELT til jer fantastiske unge mennesker (det er noget man kalder jer, når man selv er blevet gammel) – hvor var I gode på vandet! Man kan se, at I bliver dygtigere gang for gang og det glæder fotografen. Det betyder at det er endnu sjovere at tage billeder af jer – og jeg er sikker på, at I bliver lidt gladere for billederne hvis I ser lidt sejere ud end sidst. Sejt gået Youngs!

Billederne må I som altid bruge på jeres sociale platforme – husk at hvis der er andre som bruger billederne så skal de henvende sig til mig først. Husk at kreditere mig når I bruger billederne…for ellers så er der ballade!

Jeg er længe blivet spurgt om jeg sælger prints, så de skal komme op og hænge derhjemme – hvis det er noget der kunne være interessant så sig til! Et print i A3 koster 300,00 kr – man kan får 3 for 500,00

Hvis I overhovedet er interesseret i hvilke billeder jeg ellers tager, så find Oddhunt på Instagram eller tryk her for at besøge min hjemmeside til det eventyr.

Husk at sige hej hvis i dropper forbi her, ellers kan jeg ikke se at har været forbi – I skriver bare i kommentar feltet.

Jeg glæder mig til at se jer allesammen på den anden side af sommerferien – rigtig godt sommer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.